Help

Tickets voor Rivier de Seine: 4-gangen dinercruise met live muziek

Ontdek Parijs op smaakvolle wijze

Aanbieder:
Bateaux Parisiens - SEINO VISION
Geregistreerd adres: Port de la Bourdonnais, 75007, Paris, FR
Contactgegevens

Neem contact op met de Tiqets helpdesk. Wij treden op als contactpersoon namens de aanbieder van de activiteit

Starttijd: 20:30
Duur: 2 u en 30 min
Maximale groepsgrootte: 11
Tickets direct geleverd
Smartphonetickets toegestaan

Wat is inbegrepen

Heerlijk diner (verschillende opties beschikbaar)
Vegetarische optie ter plaatse beschikbaar
Boekjes in het Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees en Russisch
Live muzikaal entertainment

Belangrijke informatie

* Grote tassen en koffers zijn niet toegestaan * De dresscode is casual, maar korte broeken zijn niet toegestaan * Alleen de Etoile Service biedt een prijs voor kinderen

Handige downloads

Waar ga je heen?

Startpunt

Port de la Bourdonnais, 75007, Parijs

Bezienswaardigheden onderweg:

  • Eiffeltoren
  • Musée d'Orsay
  • Conciergerie
  • Cathédrale Notre-Dame de Paris
  • Louvre
  • Grand Palais
  • Maak een avondlijke boottocht met diner over de Seine in Parijs, en bekijk de Lichtstad 2,5 uur lang vanaf het water. Eerst vaar je langs de zuidelijke oever, vervolgens maak je een lus rond de Notre-Dame en ten slotte vaar je terug langs de noordelijke oever van de Seine
  • De gestroomlijnde boot heeft panoramische ramen en is stijlvol ingericht. De attente en discrete bediening maakt het plaatje compleet
  • Je wordt verwelkomd met een glas champagne of wijn, en dineert vervolgens met een viergangenmaaltijd en wijn. Ondertussen brengen een zanger en een liveband Franse klassiekers ten gehore

Over de rivier de Seine glijdt een elegante boot van glas. De avond is ingevallen en duizenden lichtjes twinkelen in het donker. Parijs wordt niet voor niets ook wel de Lichtstad genoemd. Een Franse ober dient de verrukkelijkste Franse gerechten op, en een glas wijn is altijd binnen handbereik. Op de achtergrond hoor je een liveoptreden... Nee, dit is geen gelikte reclame op televisie, maar een boottocht met diner over de Seine in Parijs, oftewel: een van de chicste manieren om de Franse hoofdstad te bekijken.

Kies de service en cuisine die bij je passen, en bereid je voor op een onvergetelijke avond. Voor deze boottocht met diner over de Seine kun je uit vier verschillende diensten kiezen.

Met de Etoile Service geniet je van een prachtig uitzicht vanaf de achterkant van de boot. Daarbij krijg je een glas Kir als aperitief, een voor-, hoofd- en nagerecht, en een fles wijn voor 4 personen. Voor kinderen tot 12 jaar geldt een speciaal tarief.

Als je voor de Découverte Service kiest, gaat je panoramische uitzicht vergezeld van een glas champagne als aperitief, een voor-, hoofd- en nagerecht, en een fles wijn naar keuze voor 4 personen.

Ga voor de Privilège Service en krijg een uitstekend uitzicht door een panoramisch raam, een glas champagne als aperitief, en een keuze uit eersteklaswijnen voor bij je voorgerecht, hoofdgerecht, kaasplankje en nagerecht, plus twee flessen tafelwijn.

Kies de Premier Service voor een exquise ervaring. Neem plaats aan een ronde tafel in de buurt van de boeg van de boot, en krijg twee glazen champagne (één als aperitief en een tweede glas bij het nagerecht), een selectie van premiumwijnen bij de verschillende gangen, een keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten, kaas, en twee flessen tafelwijn.

Bij alle diensten is een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten die je à la carte kunt bestellen, een aperitief, verschillende wijnen, mineraalwater en koffie inbegrepen. Je boottocht met diner over de Seine is dus altijd van alle gemakken voorzien!

  • Ga naar pier 5 of 7 van Port de la Bourdonnais. Beide dokken liggen vlak naast elkaar. De dinercruise vertrekt afhankelijk van de dag vanaf een van de twee pieren.
  • Wissel je smartphonevoucher in voor een papieren ticket als je aan boord van de boot gaat, en ga dan lekker van je maaltijd genieten!

Hoe kom ik er?

  • Adres: Port de la Bourdonnais, pier 5 of 7
  • Metro: 6, halte Bir-Hakeim van Trocadèro + 14 minuten lopen
  • RER: C, Champs de Mars + 8 minuten lopen
  • Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor je bezoekdatum.
  • Je kunt je ticket tot 24 uur voor de datum van je bezoek wijzigen.

Beoordelingen & reviews

4,6
169 geverifieerde klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
120
41
6
1
1

Foto's van bezoekers

3 reviews
A
Anoniem
21 feb. 2024
Uitstekend
Really nice! Wonderful way to enjoy Parisian sites. Excellent customer service. They really encouraged my daughter to try to use her high school French and boosted her confidence a lot - very kind...
Really nice! Wonderful way to enjoy Parisian sites. Excellent customer service. They really encouraged my daughter to try to use her high school French and boosted her confidence a lot - very kind servers and wait staff.
Gourmet Dinner Cruise on the Seine (20h30)
R
Rafał ,  Poland Poland
11 nov. 2023
Uitstekend
Awesome
Gourmet Dinner Cruise on the Seine (20h30)
S
Sergii,  Ukraine Ukraine
27 jan. 2024
Goed
370 euro it is
Gourmet Dinner Cruise on the Seine (20h30)

Andere manieren om Cruises op de Seine te ontdekken